Oslängt

Publicerad 07.03.2016 kl. 23:26
Alhambra...

Nej men så är det ju. Jag har svårt för att göra mig av med saker. Jag kan inte riktigt slänga bort. Det borde jag lära mig, jag vet. Men när det känns som något värdefullt går förlorat, vad göra?

Nu är det dessutom flyttartider. Förra veckan flyttade vi kontoret. Inte så långt, en våning upp i samma hus. Men ändå.

Förändringen är markant. Det är städat. Rent. Ljust. Fräscht. Och jag tänker att oj, en sån liten förändring kan göra så stor skillnad. Det kunde jag inte ha förutsett, vanedjur som jag är.

Det paradoxala är att jag tycker om förändring. Tycker om sådant som är nytt, att pröva nya saker, överraskningar osv. Men jag vill OCKSÅ ha struktur, och vanor. Och inte slängt bort så mycket. Helst inte alls.

Och så ska nu bloggen flyttas. Plattformen utvecklas inte längre, och jag behöver ett hem för mina bloggskriverier. Så nu undersöker jag hur det ska gå att flytta arkiven, taggarna, kategorierna och kommentarerna. Och statistiken.

För att slänga något. Som jag skrivit. Finns inte ens på kartan.

 

Johanni

 

#Blogg100

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver?