De tre viktigaste

Publicerad 02.03.2016 kl. 00:46
Easter Wish List

Onsdag. Listdag.

Nummer 3: Jag tycker om beröring. Kontakt hud mot hud ger en känsla av närvaro som inte kan fås på något annat sätt och inte kan ersättas av något annat. Det finns för lite beröring i mitt liv. Som ungdom, tonåring och i åldern 20-30 kramades jag mycket mer än jag gör idag. Det måste det bli ändring på. Beröring är bra för kroppen och bra för själen.

 

Nummer 2: Jag tycker om kyssar. Liksom med beröring har de bara positiva bieffekter. Och det finns alldeles för lite av dem i vardagen. Även pussar går bra. Där är jag avundsjuk på länder där pussar är det vanliga sättet att hälsa på varandra.

 

Nummer 1: Jag tycker om samtal. Samtal är själens pussar och kramar. De ska gärna vara långa, ärliga och nyfikna. Samtal är den sak av dessa tre som jag tycker jag har ganska bra med. Bokklubb, samtal i jobbet (podden), vänner. Visst ryms det mera samtal, framför med gamla vänner som glidit ur fokus och inte riktigt är med. Men jag lider ingen skriande brist på dem. Inte på samma sätt som nummer tre och två.

 

Nu är jag nyfiken. Hur ser din lista ut?

 

Detta är ett inlägg i #Blogg100

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver?