Jag tänker

Publicerad 09.12.2015 kl. 23:03
closed

Jag tar en paus och tänker att snart blir det bättre. Jag glider in i diskussionen om vetenskap och pseudovetenskap som tydligen är lite av ett webbkrig i Sverige. Jag tittar på matchen där ett ettrigt Bayer Leverkusen inte lyckas slå hål på ett b-lagstungt Barcelona, matchen slutar 1-1. Jag hör hunden snarka, utsträckt på den ulliga orangea mattan vi köpte på IKEA för att den var billig och skön, men med lite dåligt samvete över att handla i en butik som beter sig så illa globalt, men vad gör man? Det är svårt att navigera rätt i dagens värld.

Jag sätter på DRs klassiska kanal och lyssnar på oväntade blandningar i de trådlösa hörlurarna.

Jag tänker att nu borde jag ta itu med de där bilagorna, och putsa bildfilerna, men hjärnan säger nej, den vill inte jobba mer idag.

Jag krafsar hunden lite mer på magen. Ute är insvept i mörker. Det är en konstig december, varm, våt och snölös. Jag vet att snön, när den väl kommer, blir jobbig med all halka och smuts. Men just nu drömmer jag om en vit jul.

Det vita känns så lockande, som nya möjligheter.

Jag tänker att jag skall gå och sova nu, för om några timmar tar jag tåget till Vasa, där vi ska ha IT-seminarium och julfest.

Jag tänker att det får räcka för idag.

Tänker jag fel? 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver?